RE-CI-CLART

Espectacle Pedagògic: RE-CI-CLART


Arriben nous temps i l’excedent de materials ens avassalla. ¿Què podem fer nosaltres per combatre-ho? Reduïr, Reutilitzar i…¡Música!


RE-CI-CLART aposta per la sostenibilitat i la reutilizació d’elements quotidians amb la intenció de convertir-los en art. La pulsació – com a element canalitzador de la pròpia vida – està present des del propi ventre de la mare fins que deixem d’existir. La interpretació de la pulsació ens permet crear «el ritme» segons les circumstàncies o necessitats del moment.

En aquesta audició reflexionem sobre la transformació de la realitat, combinant sons i ritmes amb elements cotidians, des d’una nova perspectiva sonora senzilla i captivadora que ens ajudarà a entendre millor allò que anomenem MÚSICA, a través de la PERCUSSIÓ.

Descobrirem que la pulsació també és música i que, amb creativitat, podem transformar objectes convencionals en instruments de percussió. A més, la interacció dels alumnes amb els intèrprets possibilita la pràctica de la improvisació com element creatiu i socialitzador.

No se admiten más comentarios